Rodi

Meiden voetballen bij Alcmaria Victrix

ALKMAAR - Alcmaria Victrix was al voor het succesvolle Europees Kampioenschap actief met voetbalfaciliteiten voor de meiden in de regio, want voetbal is voor iedereen.


Bij Alcmaria Victrix heeft meiden- en vrouwenvoetbal een positieve invloed op de sfeer bij de club. Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden en in de kantine. Ze maken het verenigingsleven rijker en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst.Waarden waar Alcmaria Victrix voor staat. Meiden- en vrouwenvoetbal is bij uitstek ‘voetbal om van te houden’.
Wat mogen meiden en vrouwen bij Alcmaria Victrix verwachten? De jongste jeugd speelt altijd samen. Meisjes en jongens spelen samen op hun eigen niveau. Dit komt de ontwikkeling ten goede. De Alkmaarse sportclub stimuleert het gezamenlijk voetballen. Starten kan al vanaf 4 jaar bij de Kabouters.
De insteek is om alle speelsters beter te maken door ze op hun eigen niveau te laten spelen en te trainen. De focus ligt op techniek, tactiek en mentaliteit. De trainingen worden per leeftijdscategorie en periodes samengesteld en afgestemd op de groep.
Hoe doet Alcmaria Victrix dat? Iedereen traint twee keer per week onder leiding van praktijktrainers. Zaterdag zijn er competitiewedstijden. De ontwikkeling van speelsters wordt gevolgd door trainers en het technisch kader. Mogelijkheid om met de jongens mee te spelen. Deelname aan toernooien. Talentontwikkeling door samenwerking met andere clubs en KNVB.
Kennis maken met voetbal bij Alcmaria Victrix? Aanmelden voor een proeftraining kan via meidenvoetbal@alcmariavictrix.nl. Zie voor meer informatie: www.alcmariavictrix.nl

Artikel geplaatst op woensdag 06 september 2017 - 15:23