Rodi

Verkeersschool Hoek Bouma kiest opnieuw voor Heron Auto Opmeer

Ruud Haanstra van Heron Auto Opmeer (l) leverde twee auto's aan Peter Bouma van Verkeersschool Hoek Bouma. (Foto: aangeleverd)

OPMEER/DE GOORN – Onlangs leverde Heron Auto Opmeer twee nieuwe voertuigen aan Verkeersschool Hoek Bouma in De Goorn. Het gaat om de Volkswagen Polo Automaat (DSG) en de Transporter Automaat (DSG). Direct Shift Gearbox (DSG) is een versnellingsbak met twee koppelingen (voor even en oneven versnellingen), hierdoor is het mogelijk om heel snel en soepel te schakelen.


De Volkswagen Polo automaat (DSG) is voor mensen die graag in een automaat hun rijbewijs willen halen omdat zij meer moeite hebben met schakelen. Ze krijgen dan meer tijd voor de overige handelingen.
De Volkswagen Transporter automaat (DSG) is voor de auto-aanhangwagen rijbewijzen. Hoek Bouma heeft bewust gekozen voor de automaat zodat de leerlingen hun volledige aandacht op de overige handelingen hebben. Het auto-aanhangwagen rijbewijs kan al in een dag gehaald worden.
Verkeersschool Hoek Bouma is een multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van verkeer, transport en logistiek. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan altijd op korte termijn gestart worden. Naast reguliere opleidingen biedt Verkeersschool Hoek Bouma maatwerk en spoedcursussen.
Heron Auto Opmeer is officieel dealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Deze organisatie heeft een brede merkenportefeuille, ook in deze regio. Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens passen hierin uitstekend als premiummerken.

Artikel geplaatst op dinsdag 01 oktober 2013 - 15:28