Rodi

Stijl & Smaak: Grootste glutenvrije markt van Nederland

(Foto: aangeleverd)

Kom proeven en ontdek nieuwe smaken!
Op 17 en 18 september vindt de grootste, overdekte glutenvrije markt van Nederland plaats. Woonmall Villa ArenA en Glutenvrijemarkt.com hebben de handen ineen geslagen om bezoekers een unieke ervaring te bieden. Om het 15-jarig bestaan van Villa ArenA te vieren, presenteren ruim 40 leveranciers hun kwalitatief hoogwaardige glutenvrije producten. Bezoekers kunnen alles proeven en zo de nieuwe en verbeterde smaken ontdekken van glutenvrij. Uiteraard zijn alle verse en houdbare glutenvrije producten te koop en in ruime voorraden aanwezig. Bij de ingang staan foodtrucks en binnen presenteert het beroemde restaurant Fifteen Amsterdam zich met de lekkerste glutenvrije bites.

Lifestyle en genieten
Stijl & Smaak Glutenvrije Markt wordt een event vol woon- en foodinspiratie. Bezoekers kunnen zich verheugen op een inspirerend festijn met een enorm assortiment glutenvrije producten. Denk aan merken als Dr Schar, Consenza, Orgran, Riso Scotti, Nakd, Doves Fram, Yam en nog veel meer. De Glutenvrije Visboer (alleen op zaterdag) en Karels Biofriet bakken met veel plezier een kibbeling of friet en alles is glutenvrij. Stijl & Smaak is een uitdagende combinatie van food & lifestyle. De toegang is gratis en Villa ArenA is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Leuke acties en mooie prijzen
Bezoekers die zich op de Facebook-eventpagina Stijl & Smaak aanmelden maken kans op een jaar lang glutenvrij boodschappen doen bij Glutenvrijemarkt.com voor € 25,- per maand of een glutenvrij diner voor twee bij restaurant Fifteen Amsterdam. Op de markt staat een grote banier met een mega koksmuts 'Big 15 Chef'. Bezoekers die zichzelf onder de koksmuts fotograferen en de foto op Facebook delen maken kans op twee maal een kookworkshop voor twee personen bij restaurant Fifteen Amsterdam. Meer info via:
https://www.villaarena.nl/nieuws/nieuws/301-bezoek-stijl-smaak en
https://www.facebook.com/events/1579393189023824/

Artikel geplaatst op maandag 12 september 2016 - 09:00