Rodi

In welk seizoen u ook rijdt, met vierseizoenenbanden heeft u zekerheid!

- Advertorial - 

De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat tijd én geld bespaart. Bovendien heeft u met deze banden een uitstekende grip op zowel natte als droge wegen. 

En nóg belangrijker: ze hebben een prima tractie in de sneeuw. Dat is wel zo handig en veilig bij plotselinge sneeuwval. De meeste vierseizoenenbanden zijn zelfs ook nog geschikt voor landen waar winterbanden verplicht zijn. Het is dé ideale band voor automobilisten die niet meteen besneeuwde bergtoppen willen trotseren maar wel voorbereid willen zijn op winterse omstandigheden. Zo kom je niet voor een slechte verrassing te staan. Een slimme keuze dus!

Cashback
Het is daarom niet vreemd dat de Enkhuizer Bandenspecialist tot en met 30 november een Cashback consumentenkorting aanbiedt tot €80,- bij aanschaf van een set* vierseizoenenbanden van het merk Goodyear. De Enkhuizer Bandenspecialist stelt de klant immers centraal en streeft naar 100% tevredenheid. Dat kan alleen met het beste advies en door het leveren van kwaliteit. 

Uw Bandenspecialist
De Enkhuizer Bandenspecialist is aangesloten bij het Uw Bandenspecialist-netwerk. Dit kwaliteitslabel kan alleen door de beste bandenspecialisten gedragen worden. Alle Uw Bandenspecialisten hebben de kwaliteit van werk en veiligheid op de weg hoog in het vaandel staan. Met een gepersonaliseerd advies staat de consument dan ook 100% centraal.

Of het nu gaat om een personenauto, motor of caravan, niets is de Enkhuizer Bandenspecialist te gek als het om banden gaat. Maar ook voor accu’s, remmen of schokbrekers bent u aan het juiste adres. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij de Enkhuizer Bandenspecialist!

Enkhuizer Bandenspecialist
Zoutketen 2
1601 EX Enkhuizen
Tel: 0228 32115
www.uwbandenspecialist.nl

*Bij een set van 4 banden

 

Artikel geplaatst op dinsdag 08 november 2016 - 14:00