Rodi

Zorgeloos de winter door met winterbanden!

(Foto: aangeleverd)

- Advertorial - 

In onze buurlanden zijn winterbanden verplicht. Maar ook bij zachtere winters zoals we deze in Nederland kennen, biedt een band, die specifiek voor koud weer werd ontwikkeld, meer controle op koude dagen.


Veiliger rijden bij temperaturen onder 7°C
Al vanaf 7 graden rijdt u met winterbanden veiliger dan met zomerbanden. Winterbanden hebben namelijk een zachtere rubbersamenstelling met een hoog silicagehalte, waardoor u uw auto beter kunt beheersen op koude wegen. U kunt gemakkelijker starten, stoppen en draaien dan met zomerbanden. Tevens is het profiel anders. Een winterband beschikt over wijde profielblokken en speciale groeven in het loopvlak. Dit zijn de zogenaamde 'lamellen', die de band extra grip geven op winterwegen. Dit is absoluut fijn bij onverwachte sneeuwval maar zeker onmisbaar als u bijvoorbeeld op skivakantie gaat.

Cashback
In eerste instantie lijkt een set winterbanden een kostbare aangelegenheid. Maar tegelijkertijd betekent het wel dat uw zomerbanden niet slijten. Bovendien gaat het uiteindelijk om uw veiligheid en daarom adviseert de Enkhuizer Bandenspecialist het gebruik van winterbanden. Winterbanden hebben zich inmiddels absoluut bewezen. Echter om toch een eventuele drempel weg te nemen, biedt de Enkhuizer Bandenspecialist tot en met 31 december een Cashback consumentenkorting aan tot €80,- bij aanschaf van een set* winterbanden van het merk Goodyear. De Enkhuizer Bandenspecialist stelt de klant immers centraal en streeft naar 100% tevredenheid én veiligheid.

Uw Bandenspecialist
De Enkhuizer Bandenspecialist is aangesloten bij het Uw Bandenspecialist-netwerk. Dit kwaliteitslabel kan alleen door de beste bandenspecialisten gedragen worden. Alle Uw Bandenspecialisten hebben de kwaliteit van werk en veiligheid op de weg hoog in het vaandel staan. Met een gepersonaliseerd advies staat de consument dan ook 100% centraal.

Of het nu gaat om een personenauto, motor of caravan, niets is de Enkhuizer Bandenspecialist te gek als het om banden gaat. Maar ook voor accu’s, remmen of schokbrekers bent u aan het juiste adres. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij de Enkhuizer Bandenspecialist!

Enkhuizer Bandenspecialist
Zoutketen 2
1601 EX Enkhuizen
Tel: 0228 32115

www.uwbandenspecialist.nl

*Bij een set van 4 banden

 

Artikel geplaatst op donderdag 01 december 2016 - 08:00