Rodi

Met Freek Vonk op avontuur in kerstvakantie

Wie durft er met Freek Vonk op het podium te staan? (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM – Freek Vonk geeft donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december shows in AFAS LIVE. In de familievoorstelling 'In het Hol van de Leeuw' vertelt Freek over de avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn wereldwijde reizen heeft beleefd. De verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s. De show is voor alle leeftijden en bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast beantwoordt Freek vragen uit het publiek. Kaarten voor de liveshows van Freek zijn verkrijgbaar via www.freekvonklive.nl.


Freek is op zoek naar een enthousiaste aspirant-bioloog die reislustig, avontuurlijk, nieuwsgierig en onderzoekend is. "Ik krijg het hele jaar door zo veel leuke verhalen en filmpjes opgestuurd van mensen die net zo enthousiast zijn over het dierenrijk als ik. Ben je niet bang om met mij voor 3.500 bezoekers op het podium te staan? Plaats dan een video met jouw presentatievaardigheden op mijn Facebook of Instagram. Wie weet sta ik dan 27 ,28 of 29 december met jou in een volle AFAS LIVE! Dat zou gaaf zijn!"
De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en als wetenschapper verbonden aan Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor de NPO.
Tickets voor 'Freek Vonk Live - In het Hol van de Leeuw' zijn verkrijgbaar vanaf € 21,95 inclusief servicekosten. De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl.

Artikel geplaatst op maandag 03 december 2018 - 10:17